Asfaltarbejde, reparation og akutarbejde

Hos JBK Entreprise i Solbjerg ved Århus nær Skanderborg, udfører vi asfaltarbejde for private, erhverv og offentlige institutioner. Vi laver alle former for asfaltarbejde, lige fra etablering af for eksempel indkørsler, til reparation af huller samt akutarbejde. Vi tager meget gerne en drøftelse om, hvad vi kan gøre for jer.

Vi benytter varmekasser ved alt asfaltarbejde

Vi benytter varmekasser ved asfaltarbejde, og det betyder, at asfalten bliver lagt ud ved den helt rigtige temperatur. Det giver det absolut bedste resultat, men de færreste entreprenører har varmekasser. Vi har med andre ord det rette udstyr, samt mange års erfaring med asfalt, jord og beton.

Mange års erfaring med asfaltarbejde er et godt kort at have på hånden, uanset om der er tale om små eller store asfaltopgaver. Vi er ikke dyrere end andre entreprenører, selvom vores løsninger er bedre.

Dertil kommer, at vi værner om kundetilfredsheden, og derfor gør vi altid vores yderste for at sikre vores kunder et solidt og veludført arbejde. Det bliver naturligvis leveret inden for de aftalte rammer, og inden for den aftalte tid.

Kontakt os for at få et tilbud på en asfaltopgave

Du kan kontakte os, hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på asfaltarbejde. Vi kommer gerne ud for at lave en uforpligtende opmåling, således vi kan udarbejde et tilbud.

Du kan ringe på telefon 40 56 00 61, eller du kan skrive til vores e-mail, som er: lbisgaard@hotmail.com. Derpå kan vi få en drøftelse om jeres ønsker og behov.

Firmaoplysninger​

JBK Entreprise

CVR: ​30136349

Kontaktinfo​rmation

​Telefon: 40 56 00 61

E-mail: lbisgaard@hotmail.com

Medlem af

Autoriserede Kloakmestre