Betonarbejde med erfaring

JBK-Entreprise kan udfører en bred vifte af arbejdsopgaver indenfor beton. Vi udfører betonarbejde I blandt andet Aarhus, Skanderborg og Solbjerg for virksomheder, privatpersoner, foreninger samt institutioner.

Igennem årene har vi hjulpet et væld af virksomheder med betonarbejde og kan blandt andet være behjælpelig med:

  • Støbning
  • Fundering
  • Understøbning af sokkel
  • Støbning af gulve
  • Traditionelt stribe

Veludført arbejde af erfarne fagfolk

Når betonarbejde skal udføres, er der ingen tvivl om, at erfaring er et væsentligt nøgleord, som man bør lægge vægt på. Når du sætter JBK-Entreprise til at hjælpe dig med at udføre betonarbejde, kan du til enhver tid forvente et solidt og veludført stykke arbejde, som er udført indenfor de aftalte rammer – og til aftalt tid.

Med stort fokus på at sikre god kvalitet er vi det helt rigtige valg for netop dig, der ønsker god og professionel hjælp til både store og små arbejdsopgaver indenfor betonarbejde.​

Få uforpligtende tilbud på betonarbejde

To opgaver er sjældent ens, og du kan derfor med fordel kontakte os og få udarbejdet et uforpligtende tilbud på en løsning, som specifikt er tilpasset til netop dine ønsker og behov.

Såfremt du søger hjælp fra en dygtig entreprenør med stor erfaring indenfor sit fag, er JBK-Entreprise det helt rigtig firma at tage kontakt til.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Erfaring kombineret med fokus på service og kvalitet er med til at sikre dig et glimrende resultat, når du sætter os på opgaven.

Kontakt os netop nu og lad os sammen finde den helt rigtige løsning for dig. Giv os et kald på 40 56 00 61 og lad os tage en uforpligtende dialog om betonarbejde. Du kan også kontakte os på e-mail lbisgaard@hotmail.com.

Firmaoplysninger​

JBK Entreprise

CVR: ​30136349

Kontaktinfo​rmation

​Telefon: 40 56 00 61

E-mail: lbisgaard@hotmail.com

Medlem af

Autoriserede Kloakmestre