Gravearbejde skræddersyet til dine behov​

​JBK-Entreprise kan varetage en bred skare af forskellige opgaver indenfor gravearbejde. Vi har i tidens løb udført en bred skare af forskellige opgaver både for privatpersoner samt virksomheder i Aarhus, Solbjerg og omegn.

Vi er en virksomhed, som er kvalitetsbevidst, og som går højt op i at sikre, du som kunde hos os vil få et godt og veludført stykke arbejde af høj kvalitet udført – og til aftalt tid.

Du kan hos os få hjælp til at få løst både store såvel som små opgaver indenfor gravearbejde. 

Vi er blandt andet i besiddelse af en større gravemaskine på 2,5 ton og kan derfor håndtere opgaver i alle størrelser.

Vi skræddersyer altid gerne en løsning, som vil være tilpasset til netop dit specifikke ønske og behov.

Vi overholder deadlines til vores gravearbejde

Når du sætter JBK-Entreprise til at give dig en hjælpende hånd med gravearbejde, skal du aldrig være et sekund i tvivl om kvaliteten af det udførte arbejde. 

Vi vægter højt, at du som kunde hos os vil få et godt og veludført stykke arbejde lavet indenfor aftalte tid og indenfor de aftalte rammer. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Med stor erfaring indenfor gravearbejde og fuld fokus på kvalitet og god service både ved store som små opgaver, skal du ikke være et sekund i tvivl om, at vi er det helt rette valg for netop dig.​

Kontakt os nu og hør mere

Hvis du skal bruge en hjælpende hånd med gravearbejde i Skanderborg, Aarhus, Solbjerg og omegnen heromkring, skal du være mere end velkommen til at give os et kald og få en uforpligtende dialog med os om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os i dag på telefon 40 56 00 61 eller e-mail lbisgaard@hotmail.com og lad os i fællesskab finde den helt rigtige løsning indenfor gravearbejde til netop dig.​

Firmaoplysninger​

JBK Entreprise

CVR: ​30136349

Kontaktinfo​rmation

​Telefon: 40 56 00 61

E-mail: lbisgaard@hotmail.com

Medlem af

Autoriserede Kloakmestre