Kloakmester med autorisation og erfaring

JBK-Entreprise har vi mange års erfaring som kloakmester, vi er autoriseret i kloak arbejde og har igennem mange år hjulpet hav af danskere med både deres TV-inspektion og spuling af kloak.

Har du F.eks. en mistanke om skader på dine rør, så kan vi som kloakmester på en smart og effektiv måde undersøge dette ved bruge af vores egen TV-inspektion. Disse former for opgaver udfører vi som oftest i Aarhus, Solbjerg og Skanderborg, men vi køre også gerne ud til kunder i andre områder.

JBK-Enterprise er et Kloakfirma man skal kontakte hvis man har brug for en autoriseret Kloakmester med døgnvagt. Vores kloakmand er aut. I både Tv-inspektioner og spuling af kloak, så vær ikke bleg for at overlade arbejdet til os! Så hvis du er på udkig efter en erfaren og dygtig kloakmester til rimelige priser, så er vi det rette valg.

​Kvalitet og service sættes i højsædet

For JBK-Enterprise er der slet ikke tvivl om, at kvalitet der noget, som vi for alvor sætter pris på at lave. Vores kloakmester besidder stor erfaring og dygtighed i faget, og er ikke bange for altid at love et godt resultat – både ved mindre såvel som større og omfattende opgaver.

Udover dette vægter vi også god service og høj kvalitet, samt ønsker vi også at kunne tilbyde særdeles konkurrencedygtige priser. Du kan derfor forvente at du får en fair og konkurrencedygtig pris hos JBK-Enterprise, hvis du bruger os som din kloakmester til dit næste projekt.

Få hjælp fra en autoriseret kloakmester i dag!

Kunne du godt tænke dig at få professionel hjælp fra en erfaren og autoriseret kloakmester, så er du meget velkommen til at kontakte JBK-Enterprise i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan fange os på telefon: 40 56 00 61 eller på vores mail: ibisgaard@hotmail.com. Så vender vi tilbage med et tilbud og en hjælpende hånd hurtigst mulig.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Firmaoplysninger​

JBK Entreprise

CVR: ​30136349

Kontaktinfo​rmation

​Telefon: 40 56 00 61

E-mail: lbisgaard@hotmail.com

Medlem af

Autoriserede Kloakmestre