Omfangsdræn fugtsikrer dit hus

En glimrende måde til at fugtsikre sin bolig er at få monteret et omfangsdræn. Ved brug af et omfangsdræn vil man have mulighed for at sikre sig mod en våd sokkel. Med andre ord: En effektiv løsning til at holde huset tørt!

JBK Entreprise har i tidens løbet hjulpet en lang række danske boligejere med at lægge omfangsdræn og står naturligvis også klar til at hjælpe netop dig.

Fokus på kvalitet

Når der skal lægges omfangsdræn, er det i høj grad vigtigt, at man som boligejer får den helt rigtige løsning fra start af. Der er bestemt ikke tale om gør-det-selv-arbejde, og man bliver utvivlsomt nødsaget til at have en erfaren fagmand ved sin side, der kan udfører dette omfattende stykke arbejde.

JBK-Entreprise kan du trygt overlade arbejdet til. Vi har igennem de sidste mange år lagt omfangsdræn for en bred skare af boligejere i Aarhus, Skanderborg, Solbjerg og omegn.

Vi vægter kvaliteten af det udførte arbejde særdeles højt og anvender altid kun de bedste materialer, når vi hjælpe dig med at lægge dræn.

Udover vi vægter kvaliteten af vort arbejde højt, lægger vi dog ligeledes også vægt på at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser på lægning af dræn for dig som boligejer, da vi ønsker at være din foretrukne entreprenør i lokalområdet.

Stor prisforskel på omfangsdræn

​Når du skal have lagt omfangsdræn er det vigtigt at huske på, at der kan være meget varierende priser at finde på netop dette.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det er nemlig langt fra alle steder, hvor priserne er ens, og det er i høj grad noget, som man bør være opmærksom på i forbindelse med, at man skal have professionel hjælp fra en erfaren og dygtig entreprenør til netop denne opgave.

Hos JBK-Entreprise kan vi tilbyde knivskarpe og konkurrencedygtige priser på omfangsdræn – uanset hvor omfattende en løsning, du måtte have behov for.

Vi bestræber os på at lave gode løsninger af høj kvalitet til priser, som er fair og konkurrencedygtige. Med mange års erfaring i faget kan du altid være helt tryg ved at overlade arbejdet til os.

Ønsker du at høre mere om et omfangsdræn, er du velkommen til at kontakte os i dag på telefon 40 56 00 61 eller e-mail lbisgaard@hotmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig.​

Firmaoplysninger​

JBK Entreprise

CVR: ​30136349

Kontaktinfo​rmation

​Telefon: 40 56 00 61

E-mail: lbisgaard@hotmail.com

Medlem af

Autoriserede Kloakmestre